んで、今日のメイン目的の粉調達。いつもの所へ。
ここのシグネチャ小麦粉2種。
左はTartine他御用達のパン用小麦粉。右はピザ選手権で右に出る人がいないTony Gemignani、
Tony Gemignani
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Tony Gemignani Tony Gemignani at his restaurant, Tony's Pizza Napoletana in San Francisco, CA.Born Anthony Felix Gemignani
August 23, 1973
Fremont, CASpouse(s) Julie White Gemignani (m. 2000) Website tonygemignani .com Culinary career Cooking style Italian Anthony Felix "Tony" Gemignani (born August 23, 1973) is a 12-time World Pizza Champion,[1] master instructor at the International School of Pizza, two-time Food Network gold medalist, restaurateur, author and reality television personality. Gemignani is the president of the World Pizza Champions, is also a Guinness World Record holder[2] and is the owner and executive chef of several restaurants. Gemignani coined the phrase "F&F"' to describe his restaurants; Restaurants which are Full Service and Fast Casual at the same time.
のお店、Tony's Pizza Napoletana御用達のType 00。
それぞれ、というか他の種類もこういう小袋で売ってるけど、やっぱり25lbsを買う。
受け付け、というか全て取り仕切ってる女性、「前も来たことあるわよね?」ってよく覚えてるなぁ。
帰り際、そういえばあのビールのLagunitasがここと目と鼻の先にあることを思い出して、休み承知で覗いてくる。
パーキング、"Lot Full"とか貼ってあって見張りのおっさんがいたってことは、なんかのイベント最中だったかも。