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Hole In The Wall

カリフォルニア州サンノゼ在のソフトウェアエンジニア。

クラッシュド・レッド・ペッパー。

たべもの ピザ 料理

ペタルマのペッパー、先週ピザに使ったけど、結構辛い。手でちぎったのを忘れてて目をこすったらピリピリ。でもなぁ、このPadron Pepper、Wikipediaによれば、

Their peculiarity lies on the fact that, while their taste is usually mild, a minority (10-25%) are particularly hot. Whether a given pepper ends up being hot or mild depends on the amount of water and sunlight it receives during its growth, in addition to temperature. It's said that solely watering the soil of the plant is likely to produce milder pimentos, whilst watering the whole plant, leaves and stalks included, produces peppers of the spicier variety.[2]

Padrón peppers - Wikipedia, the free encyclopedia

 ししとうよろしく、大抵はマイルドだけどたまに辛い奴がある、という記述。でもうちにあるのは全部辛いんですがw。辛いモノ好きの自分が言うんで間違いない。なので誤って目をこすらないように、残ってる奴ら、

Remainder of padron peppers

 これらをクラッシュド・レッド・ペッパーに仕上げることにする。

Turned into crushed red pepper

砕いたんじゃなくて包丁で細かくしただけだけど、途中ふっと眉を掻いたらピリピリ。取り扱い注意w。