Hole In The Wall

カリフォルニア州サンノゼ在のソフトウェアエンジニア。

Bar Tartine、年末で閉店。

メインのシェフ2人が去ることで、年末で閉店になるらしい。結局一度も行かずじまいの可能性大。

The current run will end on New Year’s Eve (Dec. 31), as Balla and Burns will leave Bar Tartine. The restaurant will close temporarily as Tartine owners Chad Robertson and Elisabeth Prueitt prepare for the next iteration of their popular, ever-evolving restaurant.

 

Nick Balla and Cortney Burns leaving Bar Tartine - Inside Scoop SF

ただ、どうも胡散臭いんだよな、これ。この2人、Bar Tartineを購入してCrescentという新しいレストランにするという話があったと思うけど、立ち消えに。で、今回自分たちで別の場所に日本料理にインスパイアされた"Motze"というレストランを今月末に開店するんだそう。結局方向性の違いとかで揉めた可能性大。

Using Japanese flavors as inspiration, the $58/person menu will offer diners an omakase-style family meal of about three courses that will change regularly.

Motze: Bar Tartine’s temporary spinoff to launch later this month - Inside Scoop SF

んで、その試験的メニューがこれ。

http://insidescoopsf.sfgate.com/files/2016/10/motzemenu.jpg

えっと、熟れ鮨???そ、それは…。なんか大丈夫なの、という気がしてくる。

で、いまBar Tartineがある場所はTartineのオーナーのChadたちがそのうち何かを打ち立てる予定。こっちの方がよっぽど期待が持てる。と言いつつ未だにTartine Manufactory行ってないんだがw。