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Hole In The Wall

カリフォルニア州サンノゼ在のソフトウェアエンジニア。

Uganda Org. Sipi Falls Bugisu

コンゴの次はウガンダ。これも初物。

Uganda Org. Sipi Falls Bugisu

フルシティまでローストしてみた。

Uganda Org. Sipi Falls Bugisu

Burman Coffeeのテイスティングによれば、

Tasting Notes:
Clean, sweet, balanced and fresh as can be. This cup mimics a very nice Kenyan auction lot - way cool for a Uganda coffee and nice for us consumers as well for a similar cup out of Kenya would be a couple bucks more. Caramel/molasses tones, floral tones and chocolaty tones make for a very nice treat. Good from light to dark - this cup does contain some good acidity so balance it out by your roast level preference.

 とあって、酸味があるんでロースト具合でキャラメル・モラセス・フローラルとバランスするように、とあったけど、飲んでみたら酸味は全然感じなかったなぁ。嫌味のないダークな感じだったけど、推薦より深くローストしすぎたか?まあ自分的にきらいじゃないんで良いんだけど。