Point Reyes Farmstead CheeseのFBエントリにこんなのが、
Breaking News... Two seats just opened up for our Hands-On Class: Baking with The Brickmaiden, Celine Underwood, on...
Posted by Point Reyes Farmstead Cheese on Monday, November 9, 2015
パン教室に空きが出ただけで"Breaking News"? えっと、このBrickmaiden Breadsってそういえばどっかで見た気が。
奥の方に自分の好みの田舎パン系が置いてあるけれど、これはBrickmaiden Breadsというところの。実はCowgirlにもここのパンが置いてある。
とってもいい香りを放っていてこのベーカリーに行ってみようとしてCowgirlのお姉さんに聞いたら、「ピクニックエリアを挟んで向こう側」という答え。地図上もそうなってるけれど、いくら探しても見つからない。見つかるのは何の表示もない建物。きっと店舗は持っていないんだろう、残念。
そんなに人気なのかと思ってもうちょっと調べた。そしたら、
Knowing of my growing infatuation with breads and sourdoughs in particular, Alan suggested I come up and meet a young baker who was doing “great things” in his kitchen. It was Chad Robertson; he had yet to establish Bay Village Bakery.
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When I returned home to Point Reyes, I found that Bay Village Bakery was ready to vacate and so the opportunity arose to buy Chad’s brick oven and establish Brickmaiden Breads. I opened the doors of Brickmaiden in October 2000 and, since then we have become a wonderful family of bakers with an incredible community of supporters and enthusiasts.
なんですと!TartineのChad Robertsonの修行した釜を受け継いでたのか!!! 更に、
既に達成したようだけど、Kickstarterで店舗開店に向けての資金集め。 これは応援したい。
しかしPoint Reyesでここのパンを目の当たりにしながら買ってこなかったのは痛恨…。