Hole In The Wall

カリフォルニア州サンノゼ在のソフトウェアエンジニア。

Forty-Six

ロースターが来週にならないと届かないので、つなぎで久々ローストされたコーヒー豆を。

Forty-Six

Counter CultureのForty-Six。何でもレシピの番号が46だったらしい。

Forty-Six

 コロンビアとエチオピアのブレンドなんだけど、綺麗にローストされてるなぁ。そういう所に目が行くようになったw。心地よい酸味がなんかすごい久しぶり。んで、このブレンドの説明の所に、

Coffee blends need to change in order to stay the same. In order to maintain a particular flavor profile, you have to monitor the flavors of the component coffees and roasts in the blend. We do that with singular focus, identifying the flavors that make Forty-Six delicious, finding freshly harvested coffees that have those flavors, and bringing them together in an intentional way.

"Forty-Six"というブレンドの味をキープするために、ブレンドする豆はその時々で変わるらしい。おお、これこそ理想の「ブレンド」のあり方だと思う。というようなことを前に書いたw。