Hole In The Wall

カリフォルニア州サンノゼ在のソフトウェアエンジニア。

Wheat & Rye grass

昨日の農場ツアーでインスパイア。

New Natives Farm

Wheatgrassを作ってみることにする。小麦粒はたくさんあるし、最近グリーンハウス建てたし。と言ってもマイクログリーンがなにかもよく知らないし、Wheatgrassをどうやって消費するかもよく知らなかったりw。

Wheatgrass is the freshly sprouted first leaves of the common wheat plant, used as a food, drink, or dietary supplement. Wheatgrass is served freeze dried or fresh, and so it differs from wheat malt, which is convectively dried. Wheatgrass is allowed to grow longer and taller than wheat malt.

Like most plants, wheatgrass contains chlorophyllamino acidsmineralsvitamins and enzymes. Claims about the health benefits of wheatgrass range from providing supplemental nutrition to having unique curative properties, but these claims have not been scientifically proven.[1]

Wheatgrass - Wikipedia

はははなんだかよくわからないけど、最後の一文、

but these claims have not been scientifically proven.[1]

 これはあれだ、意識高い系だw。

ただ自分が興味持ったのは単純に「やってみたい」だけ。発芽系だしね。青汁にするのが主流みたいだけれど、サラダに混ぜるか、最悪パンに混ぜ込めw。

Sprouting wheat and rye berries

 ライ麦粒も余ってるんで、両方発芽させて実験。