Hole In The Wall

カリフォルニア州サンノゼ在のソフトウェアエンジニア。

Ruby's Bakery & Cafe

前にこんな記事を読んで、

知ったFausto Echeverriaさん。

Echeverria gradually developed his craft, starting first as a dishwasher at Tartine and moving through various stations before becoming a baker and now head of the viennoiserie team. 

Tartine Bakeryで皿洗いから始めてヴィエノワズリーチームの長にまでなったパン職人。それ以来IGでフォローしてたんだけど、

www.instagram.com

サンホアキンバレーのローダイに移ってパン屋を開業するということを知る。これだけ読むとサクセスストーリーに読めるけど、

https://img.particlenews.com/image.php?type=thumbnail_580x000&url=1NJ15O_0XcCJGgf00

After 15 years of making pastries at a French-inspired bakery in San Francisco, Lynn Echeverria and her husband Fausto were laid off in 2019.

Their sudden unemployment didn’t deter them from continuing on as bakers, as the couple, living in Livermore at the time, decided to move to San Joaquin County and open their very own business. 

 2019年にTartineをレイオフになってしまっていたらしい。で、その後ローダイに移って自分のパン屋開業のため計画を進めていたけれど、例にもれず、

Then the COVID-19 pandemic brought everything to a halt.

現在資金が足りず、クラウドファンディングで募集中。このご時世brick-and-mortarのパン屋開業は大変だけれど、頑張ってもらいたい。