Subscribed unsubscribe Subscribe Subscribe

Hole In The Wall

カリフォルニア州サンノゼ在のソフトウェアエンジニア。

サラミのケーシングは食べるもの?

たべもの ピザ 料理

今週のパン焼き、スターターを冷蔵庫から起こすのを1日遅らせたんで余りサワードウが少なめ。なので今日のピザは小麦粉を余計に追加。載っけた具は芽キャベツ(これは譲れないw)と、コスコで仕入れたサラミ。

Salame Secchi

 前回買った時に旨いと思ったんだけど、常駐品じゃないらしくしばらく見なかった。で、先週発見したんで投入。スライスして具として載っけた後で外側のケーシングを外し忘れたことに気づく。僅かなやっちゃった感を感じつつウェブを調べたら、

So should you eat the casing or not? As a general rule, the casing should be removed before eating salami. The only exceptions to this are Columbus Secchi Salami and Columbus Artisan Cacciatore Salami. These are cured with very thin natural casings that adhere tightly to the meat and are very easy to chew. Columbus tells us that these artisan salami are best enjoyed with the casing left attached. So that’s our advice, although you may be one who likes really chewy casings, in which case, ignore all this. Enjoy!

Salami Casings – To Eat Or Not To Eat?

ということでサラミのケーシング、通常は剥くべきだけど、この"Columbus"のサラミだけは食べること推奨らしい。良かった良かった。

で、こんなの出来た。

Salami/Brussels Sprouts Pizza

Salami/Brussels Sprouts Pizza

ピザ生地は白小麦粉の割合が多いため、結構fluffyでいい感じ。にしてもこのサラミ旨いな。