Hole In The Wall

カリフォルニア州サンノゼ在のソフトウェアエンジニア。

Sourdough panettone and viennoiserie

IGを眺めてたら、

 
 
 
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なんじゃこの本は!

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0491/0370/0136/products/Panettone_2D_900x.jpg?v=1603319207

"Panettone et viennoiserie au levain" is a comprehensive treatise on the subject of sweet leavened doughs fermented with natural leaven.

Panettone et viennoiserie au levain – BREAD Éditions

 パネトーネを始めとするヴィエノワズリーをサワードウで作るレシピ本。しかも、

With the participation and recipes of the world's greatest chefs: Ezio Marinato, Mauro Morandin, Alfonso Pepe, Daniel Jorda, Miquel Saborit, Christophe Louie, Emmanuel Revuz and Roy Shvartzapel!

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French and American versions prefaced by Chad Robertson (Tartine Bakery)

パネトーネレシピはFromRoyのRoy Shvartzapelじゃないですか!さらに序文はChad Robertson…。これは眺めるだけでも楽しそうだし、サンタに頼めばよかったかも。