Hole In The Wall

カリフォルニア州サンノゼ在のソフトウェアエンジニア。

Masa Today, Masa Forever

なんか知らないけど、Epicuriousがマサに関してとてつもなく深い記事を連投している様子。

https://assets.epicurious.com/photos/60c8d07297e02607b7ace307/16:9/w_2560%2Cc_limit/MasaMoment_Tortillas_HERO_060921_17177.jpg

Welcome to Epi's new collection of stories and recipes celebrating masa: an ingredient that’s at the very core of Mexican cuisine, and many other food traditions of the Americas.

Masa Today, Masa Forever | Epicurious

 これはじっくり研究する価値がありそう。

ooo

ちょっと読んだだけで自分の認識の浅さを知る。パン焼きで重要なのが粉のクオリティだけど、トルティーヤも当然そうだよな。

Masiendaというサイト。とうもろこしの種類だけでも何種類も。これは沼だな。