Hole In The Wall

カリフォルニア州サンノゼ在のソフトウェアエンジニア。

Virtual panel discussion with Chad Robertson and Jennifer Latham

Tartineのパンの最新刊、

これのプロモの一環でこんなウェビナーが。

 
 
 
 
 
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A post shared by Kimberly Sephakis (@tartinebakery)

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ということで参加する。

Virtual panel discussion with Chad Robertson and Jennifer Latham

動くChad Robertsonを見たのはかなり久しぶり。最新刊の他に、最新の小麦事情の知見もあり面白かった。んで、知らなかったのがTartineの小麦粉、Central Millingからワシントン州のCairnspring Millsというところに乗り換えていたこと。

Cairnspring Mills in the Press

"The flour from Cairnspring Mills is the best flour we have ever used. We use it almost exclusively.”

- Chad Robertson, Tartine

Cairnspring Mills

パネリストの一人がここのオーナーさんで、Tartineの使っている小麦について説明してくれていた。なのでここの小麦、使ってみたいかも。

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0441/1536/1957/products/trailblazer-2.2-front_1200x.png?v=1629314964

Its exceptional flavor makes it the go-to flour for bakers at Tartine, Essential, Grand Central Baking and Macrina, too.

Trailblazer Bread Flour – Cairnspring Mills

Tartineの"go-to flour"なんだそう。